Free shipping on orders over $50

PETRA OUTAKOSKI

Korutaiteilija Petra Outakoski on aina kulkenut omia reittejään. Lapsena hän erottautui joukosta luovana ja villinä artistina, joka pukeutui omalla tavallaan ja herätti monenlaisia tunteita muissa ihmisissä. Luovuudesta ja rohkeista ideoista huolimatta bennao -yritys sai alkunsa vasta kolmen lapsen syntymän ja Petran isän kuoleman jälkeen. Oli aika toteuttaa omia ideoita rohkeasti. Seinäjoella sijaitseva ateljee ammentaa ideoita pohjalaisesta asenteesta yhdistellen rohkeasti Petran havaintoja maailmasta, muodista, tekstuureista ja muodoista omalaatuisella sekä kauniilla tavalla.

bennao on yhden naisen unelma toteuttaa uniikkeja, voimaannuttavia, mielenkiintoisia ja leikkisiä koruja sekä tekstiilitaidetta. Jokainen tuote on huolella sekä rakkaudella valmistettu käsityötaideteos, etkä tule näkemään toista samanlaista ympärilläsi. Korujen sisällä esiintyy aina pieniä eroavuuksia materiaalivalintojen sekä luonnonkivien ansiosta, mistä olemmekin erityisen ylpeitä, koska myös sinä olet omalaatuinen.

Pukeudu rohkeasti, ole omalaatuinen ihana sinä. Petran tavoitteena on luoda tuotteita, jotka tuovat iloa ja itsevarmuutta omistajilleen, aivan kuin jokainen tuote olisi juuri kantajalleen valmistettu.

Tutustu ja ihastu!

    Piilota ilmoitus jatkossa tästä